Laden ...

Veelgestelde vragen

Het volgende zijn vragen die klanten vaak hebben.

Hoe lang duurt mijn reparatie?

We repareren de meeste defecten binnen het half uur. Als we onderdelen moeten bestellen, kunnen we deze levering normaal de volgende dag krijgen. We realiseren ons hoe moeilijk het is om zonder uw Smartphone te zijn en we zullen altijd proberen het zo snel mogelijk terug te krijgen.

Hoe duur is de reparatie?

We zullen u altijd een vaste prijs voor de reparatie aanbieden, bijvoorbeeld als uw telefoon scherm moet worden vervangen, geven we u een totale prijs voor het werk voordat u beslist. In het geval van waterschade dat we eerst een diagnose van de fout moeten maken, brengen we €35 arbeid in rekening. We willen niet dat je voor onaangename verrassingen komt te staan; we willen dat u precies weet wat uw reparatie zal kosten voordat we het werk afronden.

Is mijn toestel nog te maken?

Is jouw toestel defect? Maar je weet niet wat het defect is. Kom bij ons langs of stuur het toestel op en wij geven een eerlijke offerte over de reparatie. Als het toestel niet meer te maken is of niet meer rendabel om te maken geven wij daar ook eerlijk advies over.

Kun je gebarsten smartphone schermen vervangen?

Absoluut, wij repareren smartphone schermen de hele tijd en het is veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe smartphone. Neem contact met ons op voor een snelle offerte, we hebben de meeste schermen op voorraad en kunnen uw scherm normaal dezelfde dag of zelfs binnen het uur vervangen!

Ik maak me zorgen om mijn gegevens, is het veilig?

We zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw gegevens. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en wij bewaren geen gegevens. We adviseren u altijd om, indien mogelijk, een back-up te maken van alle gegevens op uw smartphone of tablat voordat er werkzaamheden worden ondernomen en we kunnen indien nodig eventuele back-upopties met u bespreken.

Adres
Provincialeweg 100
5334 JK Velddriel

Telefoon
0418-631508

Openingstijden
Ma: 12: 00 – 18:00
Di t/m Do: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00- 20:00
*Za: 9:00 – 17:00 (alleen op afspraak)